Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
    Когато са били нови:
    Alfa Romeo 156 2.5 -> 7.3 s 0-100
    Opel Vectra 3.2 -> 7.5 s 0-100
    Ако колата ти е в добро състояние , а вектрата няма подобрения -> opel-а ще пада.
    Сега като се замисля обаче опелите с времето олекват и не знам.
    Абе остави ги ти тези 0.20 стотни, те няма да се състезават до 100км/ч, а да речем на 400метра....300-те нютона на опела ще го изтеглят напред ми се струва, колкото и да не ми се иска....
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• А бе къде отиде онова недоволнот момче с жтд-то......казваше само бате, бате....и му заключиха темата, неможах да му чуя историята докрай)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Паднах момчета Онзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават .Кой каквото ще да говори ама 3.2 си е 3.2 .Пробвахме се и на дълъг път няколко км там пък още по зле буквално го изгубих .. Дали е пипал нещо или не не казва

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          А бе къде отиде онова недоволнот момче с жтд-то......казваше само бате, бате....и му заключиха темата, неможах да му чуя историята докрай)
          Сега сондира в другия раздел дали да си купува 145 ...
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Виж колегата се оказал по-голям алфист от нас .. щом се е опарил толкова и иска още да се пари значи е от нашата партия
            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Кажете му, че и там се налага да сменя ролки и ремъци!!!
              Да не изгори втори път...........
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

• Някой да е мерил дисковете на 156 2.0 ТС и на 147 1.9 ЖТД,дали са еднакви,че не ми се сваля да меря?
                И съответно ако на 156 2.0ТС са по-големи,дали мога да сложа диск със спирачен апарат от 156 на 147?
                Че ми ходят едни мишки в главата....
                Last edited by zaryto; d.m.y г., 02:39.
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

• Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
                  Някой да е мерил дисковете на 156 2.0 ТС и на 147 1.9 ЖТД,дали са еднакви,че не ми се сваля да меря?
                  Предните да, задните също.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Предните да, задните също.
                    Мерси за бързия отговор колега!
                    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Deso7 Покажи съобщение
                      Паднах момчета Онзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават .Кой каквото ще да говори ама 3.2 си е 3.2 .Пробвахме се и на дълъг път няколко км там пък още по зле буквално го изгубих .. Дали е пипал нещо или не не казва
                      Поне до 100 трябваше да сте на кантар, после леко трябваше да дръпне вектрата според мен. Ако те е дръпнал с много значи или е пипана или нещо не си се представил добре, или има нещо гнило в колата ти
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от Deso7 Покажи съобщение
                        Паднах момчета Онзи с вектрата такава врътка ми направи че чак ми се зави свят , при това 2 пъти се пуснахме и двата пъти му гледах стоповете как се отдалечават .Кой каквото ще да говори ама 3.2 си е 3.2 .Пробвахме се и на дълъг път няколко км там пък още по зле буквално го изгубих .. Дали е пипал нещо или не не казва
                        Ти от къде си колега.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ти от къде си колега.
                          Той е от моето село съзтезател.....остави го момчето!
                          А сега ми кажи....защо ми свети лампата за спирачките...след като смених предните накладки днес....?....това 156 е много капризна....

Comment

Той е от моето село съзтезател.....остави го момчето!
                            А сега ми кажи....защо ми свети лампата за спирачките...след като смених предните накладки днес....?....това 156 е много капризна....
                            Нещо с течността е станало, или отгоре ако си отвивал казанчето, си прецакал нещо поплавък, кабелче и т.н. Там къде си барал там нещо си прецакал.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Нещо с течността е станало, или отгоре ако си отвивал казанчето, си прецакал нещо поплавък, кабелче и т.н. Там къде си барал там нещо си прецакал.
                              М...да....там не барах...ама май си прав.....след като подкарах....забелязах, че свети.....знам, че вързах датчика.....и затуй дигнах капака....и какво да видв....като съм прибирал цилиндрите....течноста е била повече и е прокапала прз казанчето....позабърсах гадостите...ама ефект не....някаква идея...

Comment

М...да....там не барах...ама май си прав.....след като подкарах....забелязах, че свети.....знам, че вързах датчика.....и затуй дигнах капака....и какво да видв....като съм прибирал цилиндрите....течноста е била повече и е прокапала прз казанчето....позабърсах гадостите...ама ефект не....някаква идея...
                                Да не свети и АБС а.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X